Klikom na sliku pristupite sajtu.

ČULI SU VRISAK KĆERKE kod zubara, a potom i! – InfoZabava.com
Home / Zabava / ČULI SU VRISAK KĆERKE kod zubara, a potom i!

ČULI SU VRISAK KĆERKE kod zubara, a potom i!Stomatološka ordinacija “Smiles-R-Us” iz Carrolltona u Georgiji (SAD) navodno koristi posebnu metodu da smiri djecu koja se otimaju na zubarskoj stolici. Iako se ovo radi uz saglasnost roditelja, niko nije očekivao tako ekstremne mjere…

Kada su James Crow i njegova majka odveli njegovu kćerku Elizabeth na vađenje zuba u čekaonici su je čuli kako vrišti. Nakon toga su pokušali da uđu u ordinaciju, ali im nisu dozvolili da je vide, prenosi britanski Daily Mail.
“Sjedili smo u čekaonici i odjednom smo začuli vrisak”, kaže Evelyn Crow, Jamesova mama.

Kada je James ipak uspio da uđe, vidio je da je njegova kćerka bukvalno vezana za stolicu.

– Bilo mi je nepodnošljivo da je gledam tako zarobljenu – kazao je. James jeste potpisao saglasnost prije zahvata, ali nije očekivao da će biti korištene tako drastične mjere.

Iz Vijeća stomatologa u spomenutoj američkoj saveznoj državi rekli su da ne postoje propisi koji bi zubarima zabranili da koriste pomoćna sredstva za obuzdavanje nemirnih pacijenata i da to može da ima ozbiljne fizičke i psihičke posljedice.

Kada su pitali stomatologa kod koga je Elizabeth bila zašto ju je vezao, rečeno im je samo da “nije htjela da sarađuje”.

(Bhmagazin.org/InfoZabava.com)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =