Home / Arhiva / Estetski hirurzi tvrdi da im radi antireklamu: Nicole Kidman pretjerala s botoksom

Estetski hirurzi tvrdi da im radi antireklamu: Nicole Kidman pretjerala s botoksomNicole Kidman u srijedu je na Manhattanu predstavila svoj novi film ‘Lion’ za koji joj filmski kritičari predviđaju nominaciju za Oscara.

U prugastoj košulji u uskoj crnoj suknji 49-godišnja glumica istaknula je vitku figuru, no mnogi su više primijetili nešto drugo. Naime, iako je u 50. godini glumica ima potpuno glatko lice bez ijedne bore što je, naravno, posljedica brojnih plastičnih operacija i estetskih zahvata kojima se podvrgnula kao i njezine brojne kolegice.

No većina smatra da je pretjerala jer nekad prava ljepotica danas izgleda kao voštana figura. O njezinom pretjerivanju s korekcijama kad je sprečavanje starosti u pitanju, pisalo se već prije dvije godine kada se pojavila na filmskom festivalu u Cannesu kada je mnoge šokirao njezin gotovo smrznuti izraz lica. Godinu prije toga izjavila je da za nju nema plastičnih operacija.

– Da, nažalost sam probala s botoksom, no prestala sam s tim i sad ponovno mogu micati lice – rekla je tada, no prema zadnjim fotografijama čini se da se svoje odluke nije držala.

Zbog ukočenog i bezizražajnog lica Nicole je navodno i izgubila neke uloge, a estetski kirurzi tvrdi da im radi antireklamu.

– To je zbog toga što ubrizgava botoks prije svakog važnog događanja, pa izgleda zamrznuto, poput šišmiša- objasnili su.

nicole-kidman
Profimedia, Acepixs

nicole2
Profimedia, Insight Media

nicole3
Profimedia, AKM-GSI

(jutarnji.hr)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 4 =