Klikom na sliku pristupite sajtu.

Horoskop: Saznajte da li će Vam zvezde biti naklonjene i šta Vas sve čeka tokom dana – InfoZabava.com
Home / Zabava / Horoskop: Saznajte da li će Vam zvezde biti naklonjene i šta Vas sve čeka tokom dana

Horoskop: Saznajte da li će Vam zvezde biti naklonjene i šta Vas sve čeka tokom danaSaznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

ovan

Foto: Profimedia

Posao

Danas ste posebno kreativni. Imate inspiraciju da sebe i svoje veštine prikažete u najboljem mogućem svetlu. Za divno čudo, danas vam uopštze ne manjka niti takta. Okolina u vama vidi predvodnika i prepušta vam se što dodatno jača vaš ego!

Ljubav

Samo ne prenagljujte u određenim situacijama gde će vas neko, do koga vam je jako stalo, pokušati isprovocirati. Pokažite da umete da zavodite i da ne nasedate na sitne provokacije!

Zdravlje

Dobro se osećate.

BIK

bik

Foto: Profimedia

Posao

Osećate, s punim pravom, da neko iz vaše bliske okoline, na vrlo perfidan način utiče na ishod i samu prezentaciju vašeg rada, naročito u odnosu na neke više hijerarhijske instance. Trenutno ste nemoćni i nevoljno prihvatate jednu neobičnu i nezahvalnu poslovnu ulogu.

Ljubav

Osećate se u odnosu prema dragoj i posebnoj osobi, nesigurno i sputano. To vas naravno frustrira. Ipak, ne budite neraspoloženi. Budite pozitivni, naterajte se da prikrijete svoje nedostatke!

Zdravlje

Hronične tegobe danas dolaze do izražaja.

BLIZANCI

blizanci

Foto: Profimedia

Posao

Vaša volja je dobra i pozitivna a namere u poslu i projekcije vaših poslovnih aktivnosti su, u najmanju ruku, kontruktivne ali i realne! Sa lakoćom na sebe danas preuzimate veliku odgovornost iako tokovi događanja oko vas vam baš i ne idu na ruku.

Ljubav

Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno.

Zdravlje

Dobro se osećate.

RAK

rak

Foto: Profimedia

Posao

Ne zalećete se danas nikako. To su dečije bolesti koje ste odavno preležali. Jako loš predosećaj vas drži na oprezu. Mudro ćutite i krijete kečeve u rukavu! Danas ispoljavate vašu jednu toliko praktičnu stranu ličnosti da iste ni vi sami niste bili svesni!

Ljubav

Partner iz principa ne želi danas da uvaži neka vaša objašnjenja koja on tretira samo tek kao puke izgovore. Va vašu žalost, on je i u pravu. Toliko ste nespretni u prikrivanju svojih namera u ljubavi, toliko ste i naivni da ćete morati još jednom, po ko zna koji put, snositi posledice za nedostatak ozbiljnijeg promišljanja u ljubavi!

Zdravlje

Niste u kondiciji.

LAV

lav

Foto: Profimedia

Posao

Zar ne mislite da previše činite drugima i da ste već više nego dovoljno žrtvovali sebe, svoje vreme i energiju zarad nekog i nečeg što vam se na duže staze samo lošim može vratiti?! Danas ćete doživeti da spoznajete na očigledan način da vam neko nameće zadatke i obaveze koje su teže i mnogo kompolikovanije i zahtevnije od onih koje dobijaju saradnici!

Ljubav

Slabo se osećate, sa emotivne strane, danas! Osećate se kao da nemate više snage ni volje da se borite za bilo šta! Polako dižete ruke od emocija. Hladite se. Ali, to je dobro, jer kad se najmanje nadate, nešto lepo se dešava!

Zdravlje

Uzimajte vitamine.

DEVICA

devica

Foto: Profimedia

Posao

Shvatate danas da ste na neki način ili izigrani ili da je vaš trud, rad i rezultati u poslu da su pripisani nekom drugom. Ali, za divno čudo, prilično ste opušteni, jer aktivirate danas opciju B koja se ispostavlja mnogo boljom od očekivanja! Zaobilaznim putem nalazite svoju sreću u poslu!

Ljubav

Najbolje se osećate kada igrate otvorenim kartama. Ne budite nesigurni u sebe i svoj erotski i emotivni magnetizam! Na taj način samo odbijate potencijalne partnere!

Zdravlje

Više spavajte.

VAGA

vaga

Foto: Profimedia

Posao

Uzalud vam je da se bunite i da ukazujete na nečije propuste, pa čak i nepravedno delovanje, ma koliko ono možda i bilo očigledno, jer nećete tako baš ništa postići! Najveća mudrpost je pšrihvatanje stanja i onih situacija koje su nepromenljive!

Ljubav

Danas položaj Meseca vam šalje vrlo loše i konfuzne vibracije. Sa velikom težinom i naporom uspostavljate ravnotežu između želja i mogućnosti!

Zdravlje

Melanholija.

ŠKORPIJA

skorpija

Foto: Profimedia

Posao

Ne budite nerealni! Potrebno je da nađete zlatnu sredinu u poslu, pogotovo ukoliko se trudite da napredujete ilki ostvarite bolji položaj za sebe u postojećim okvirima. Ne kudite sebe i svoje sposobnosti ali ih i ne precenjujte!

Ljubav

Ništa vam u ljubavi danas ne polazi za rukom. Osećate sve intezivniji nemir koji se ne može kontrolisati. Danas bi vam bilo najbolje da ostanete sami u 4 zida sa sobom i svojim zbrkanim mislima!

Zdravlje

Loša cirkulacija.

STRELAC

strelac

Foto: Profimedia

Posao

Ne ostajte nikome dužni, svakom dajte ono što mu od vas i pripada, ni manje ni više od toga! Naučite da gledate malo više sebe. Vaša nesebičnost bi vas danas puno mogla koštati!

Ljubav

Ne dekujete voljenoj osobi dovoljno iskreno. Kad stvari ne idu u željenom smeru, zauzimate jedan gotovo despotski stav što partnera dodatno iritira!

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

JARAC

jarac

Foto: Profimedia

Posao

Verujete u sebe i svoje vizije. Imate dobre namere, ali okolina ne reaguje na željeni način. Vi biste želeli dobro za zajednicu, dok okolina gleda prilično uskogrudo na svaku vašu akciju! Svako gleda sebe i svoj džep i to sada u datom trenutku. Niko od saradnika ne ume da razmišlja na duži tok. Uzalud se trudite da slepcu otvorite oči!

Ljubav

Danas ste pali u jednu toliko nostalgičnu fazu da se ista graniči sa melanholijom, pa čak i blažom depresijom. Da, svakom je potrebno prisustvo nbekog u životu ali ne po svaku cenu!

Zdravlje

Dobro se osećate.

VODOLIJA

vodolija

Foto: Profimedia

Posao

Mnoge informacije danas dolaze do vas iz više izvora. Ne uzimajte nijednu zdravo za gotovo. Danas vam intuicija radi posebno dobro. Svečiji potez vidite mnogo pre nego li se desi! To vam koristi da se dobro pozicionirate u poslovnoj hijerarhiji!

Ljubav

Širite oko sebe jednu pozitivnu i nadahnjujuću energiju u kojoj i vaša okolina na poseban način uživa. Zabavljajte se, ostavite tako utisak na onog do koga vam je stalo!

Zdravlje

Glavobolja.

RIBE

ribe

Foto: Profimedia

Posao

Delujete odlučno i pouzdano! Sve vaše poslovne akcije su odmerene, promišljene i intuitivne, što je jako važno za vas. U svakom koraku eliminišete skoro bilo kakvu mogućnost greške ili loše procene. Uspeh ne može izostati.

Ljubav

Hteli biste sve i odmah! Bacate u ljubavi sve karte na sto, rukovodeći se impulsima. Nailazite na otpor. Vaše namere se tumače, od strane osobe do koje vam je jako stalo i koju pokušavate da impresionirate, na potpuno pogrešan način!

Zdravlje

Odlično se osećate.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 6 =