Klikom na sliku pristupite sajtu.

Instruktor vožnje odustao od kandidatkinje u prvoj minuti vožnje – InfoZabava.com
Home / Zabava / Instruktor vožnje odustao od kandidatkinje u prvoj minuti vožnje

Instruktor vožnje odustao od kandidatkinje u prvoj minuti vožnjePosao instruktora vožnje nije nimalo lagan, koliko god vi to mislili. Oni moraju pokazivati kako se vozi, ispravljati greške i ponavljati iste stvari kandidatima. To zaista može izvući živce. Zato je potrebno da instruktori budu veoma jaki na živcima.

Nekima vožnja ide, dobro, nekima ne. Ipak, ukoliko se dovoljno trudimo, savladat ćemo je. Potrebno je da se i kandidat trudi, nije sve na instruktoru. Vježba i trud će dovesti do željenih rezultata. Kao što smo već rekli, nekima vožnja ide dobro, nekima ne.

Ovaj video pokazuje u kakvim situacijama nađu i ti instruktori jer im kandidati prav ovakve poteze. Ipak, instruktori trebaju reagovati kako se ne bi šta desilo. Tako je ova kandidatkinja napravila nešto pogrešno i isprepadala instruktora.

Napravila je pravu pometnju. Video je postao viralan i brojni su komentarisali. Instruktor ju je zbog toga i premjestio na suvozačevo mjesto. Šta kažete na ovakvo nešto? Pogledajte kako je to izgledalo:

Advertisement

Leave a Reply