Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ispovest devojke koja je otplatila studentski kredit – InfoZabava.com
Home / Ispovijesti i SMS / Ispovest devojke koja je otplatila studentski kredit

Ispovest devojke koja je otplatila studentski kreditDženi Nordbek je nakon fakulteta odlučila raditi kao domina dama. Privlačilo ju je sve što ima veze sa sado mazo stvarima. Kako kaže spojila je lepo i korisno, jer je morala sa otplati studentski kredit od 100.000 dolara.

Sad je o tome napisala i knjigu, a ovo je njena priča:

“Prvo na šta sam pomislila je šta obući na intervju za posao. Nisam mogla da pitam mamu, pa sam nazvala u S&M firmu i pitala njih. Rekli su da se ne pojavljujem u seksi kostimu mačke, već da se najnormalnije obučem. Hteli su ispitati nivo mog iskustva, a to je značilo pitanja poput: Jesu li vas ikada udarali tokom seksa? Jesu li vas ikada stavili preko kolena i udarali po guzi? I jeste li se nešto grublje igrali s njegovim penisom? Tek sam kasnije naučila sve te pojmove, pa sam tokom intervjua blefirala.

Imala sam 22 godine. Tada sam mislila da je najprljavije što postoji oralni seks. Nisam se preselila u Los Anđeles iz svog rodnog grada kako bih postala domina. Diplomirala sam arheologiju. A život arheologa činio se toliko romantičnim Akademsko obrazovanje traje godinama, a kad završiš, nije da ti ponude za dobro plaćene poslove. Boriš se za stipendije i profesorske poslove. Kad sam diplomirala, iza mene je ostalo 100.000 dolara dugova, a bilo mi je loše čim bih pomislila da ću morati pasti i u još veće dugove.

Tada, kad sam odlučila da se u životu ipak neću baviti arheologijom, laknulo mi je. Ali sada ne znam šta da radim sama sa sobom. Dobila sam dobar posao u firmi i radila sam s timom koji je kupovao medicinsku opremu za bolnice. Nisam znala ništa o tome, ali bilo je lepo. Ipak, zapitala sam se, da li sedenje za radnim stolom sve što u svetu poslova postoji? A ni moj privatan život nije bio ništa bolji. Na faksu sam imala nekoliko veza, ali ni jedna nije uspela . Ja nisam znala što želim. Jednostavno sam se pretvarala u ono što sam mislila da žele da budem. Seks nikad nije bio previše zadovoljavajući. Ne mogu se tačno setiti trenutka u kojem sam shvatila da me pale neuobičajene stvari. Jednom sam pronašla mamine romane i sećam se scene u kojoj je jedna žena bila prisiljena na seks, ali njoj se to sviđalo pa je sve to bilo nekako prihvatljivo. A sviđalo se i meni. Nikad u životu nisam probala nešto tome slično – bila sam previše nervozna da bih partnera bilo što pitala kad smo u krevetu, a pogotovo predložila nešto čudno i nastrano. Svoje S&M fantazije držala za sebe. Osim zabrinjavajućih porno filmova i smešnih scena, pronašla sam veb stranicu za ‘tamnicu’ koja se nalazi u Los Anđelesu. Sa strane je pisalo: ‘Zapošljavamo. Iskustvo nije preduslov!’ Odlučila sam ih nazvati.


Foto: Profimedia

I tako sam došla do onog intervjua za posao. Htela sam naučiti više o toj temi i o seksu . Svi su se činili kao pravi profesionalci i nisu me osuđivali. Morala sam naučiti kako izgledaju bol i poniženje kako bih to mogla pružiti drugima. Nije me toliko uzbuđivalo kao kad sam ja imala kontrolu – ali mi je definitivno pomoglo shvatiti kako to izgleda kad si pod nečijom vlašću. Na tipičan radni dan polovina klijenata bili su usputni gosti, a polovina ih je dogovorila termin s točno određenom devojkom. Ako je došao nenajavljeno, na recepciji bi ga pitali želi li dominu ili submisivnu djevojku. Prvo bi prošao mali intervju, sa svakom od nas, kako bi nam rekao što želi da radimo. Neki su tačno znali što žele – čak bi nam na sto stavili listu perverzija ili celi scenarijo koji su smislili.

I meni je trebalo neko vreme da shvatim šta volim. Do neke sam mere, barem na poslu, radila sve ono što su klijenti od mene tražili. Borila sam se s vezanjem – tako da sam shvatila da to neće biti moja stvar. Zarađivale smo otprilike 100 dolara po satu, a neki su davali i dobre napojnice. Zapravo su varirale, od 20 do 1.000 dolara. I tako bih na kraju večeri zaradila 400 dolara od muškarca koji mi je masirao stopala dok sam ga vređala. Bilo je genijalno! Radila sam ondje dje godine svake večeri i u to sam vreme otplatila polovinu svojih dugova. Pomoglo mi je da prestanem neprestano brinuti o novcu. Zapravo sam počela štedeti. Ostala sam na onom poslu u firmi i to je jedan od najvećih razloga zašto sam morala napustiti posao domino dame; u firmi sam napredovala i imala više obaveza, ali i više novca. Plus, vođenje dvostrukog života me neverovatno iscrpljivalo. Lagala sam sve oko sebe.

Danas imam 29 godina i svi znaju za moju prošlost – zato što sam napisala knjigu o tome. Moja porodica i prijatelji bili su mi velika podrška i niko nije rekao ništa ružno o tome. Svom sam suprugu sve ispričala još na početku naše veze, tokom jedne naše romantične šetnje plažom. Nije poludeo; umesto toga slušao me i slušao, a zatim je rekao da je moja prošlost od mene napravila osobu kakva sam danas, osobu koju on voli. Sad imamo 18-mesečnog sina. Nisam sigurna kako ću i kada svom sinu ispričati o svojoj prošlosti. Tek uči da govori, pa mi je teško zamisliti u kakvog će se muškarca pretvoriti. Nadam se da ću odgojiti dete otvorena uma. A i deca su danas zaista otvorena po pitanju seksualnosti! Rod, pol, sve to. A jedino što mi fali s mog nekadašnjeg posla je povezanost koju bih imala s klijentima. To što sam bila domino dama pomoglo mi je da shvatim koliko smo većinu vremena licemerni; svi neprestano prigovaramo i ogovaramo druge podignutih glava, pokušavamo se uklopiti, jer se bojimo da će nas osuđivati za svaki pogrešan potez. Nedostaje mi videti ljude kad su potpuno ranjivi. Neki od nas to nikada ne uspeju.”

(Kurir)

Advertisement

Leave a Reply