Klikom na sliku pristupite sajtu.

ISPOVIJEST : Kada je taksista svr*io rekla sam mu da… – InfoZabava.com
Home / Ispovijesti i SMS / ISPOVIJEST : Kada je taksista svr*io rekla sam mu da…

ISPOVIJEST : Kada je taksista svr*io rekla sam mu da…– Radila sam za šankom. Kafić je popularan u Smederevu, tokom leta zna da bude baš gužva. Startovalo me je mnogo mladića. Pije se dosta alkohola, pa je znalo da bude zabavno.

Tu je upoznala čoveka koji je bio desetak godina stariji od nje.

– To veče je došlo moje društvo. Oko jedan su svi otišli, osim mog gej drugara koji je bio depresivan jer ga je otkačio dečko. Popila sam dva koktela i spremila treći kad je za šank seo čovek kojeg znam iz viđenja. Važi za gradsku facu. Vozi taksi i mnoge devojke se lože na njega. I ranije mi je dobacivao, zadirkivao me, ali mi je bio mator, pa nisam htela da se petljam s njim. Ima 35 godina – kaže ona.

“Moja priča je luda”

Nakon što su svi otišli u kafiću je ostao samo njen drug i taksista kog je upoznala.

– Pili smo i pričali. Prijalo mi je. Uskoro su svi otišli. Ostali smo moj gej drug, taksista i ja. Zaključala sam ulazna vrata u nameri da mi neko ne bane u dva na piće uverena kako ću uskoro kući. Bilo nam je super, čak se i moj drug malo opustio. Taksista je bio prešarmantan. Ljubili smo se.

Nakon nekoliko sati od kako ga je upoznala izgubila je nevinost sa njim i to iza šanka kafića.

– Odveo me je iza šanka i dok sam shvatila šta se dešava stavio mi je ruku u gaćice. Bila sam mokra kao Dunav. Stavio me je na sanduke koka kole i stavio mi ga. Nežno. Kad je sv*šio rekla sam mu da je prvi. Nije verovao. Za to vreme moj drug je igrao igricu na telefonu i gledao taksistu i mene kako vodimo ljubav. Priča je luda. Zato je nikad nisam nikome ispričala – zaključuje ona.

infobiber.com

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =