Home / Arhiva / JEDNA OD NAJLJEPŠIH ŽENA Angelina Jolie prepala fanove svojom kilažom

JEDNA OD NAJLJEPŠIH ŽENA Angelina Jolie prepala fanove svojom kilažomAngelina Jolie bori se s poremećajem u prehrani već neko vrijeme, a na posljednjim fotografijama izgleda krhko i slabašno, više no ikad prije. Pri izlasku iz restorana u londonskoj četvrti Mayfair u kojem je večerala s britanskim političarem Williamom Hagueom (55), Angelinu Jolie (40) fotografirali su paparazzi, prenosi 24sata.hr.

Glumica je na sebi imala sivu haljinu, koju je sparila sa sivim, širokim kardiganom. Na licu je imala minimalno šminke, a kosu je zavezala u rep. Što zbog odabira boja, što zbog kroja odjeće, Angie na fotografijama izgleda nevjerojatno mršavo i krhko. Stručnjaci smatraju da je Angelina teži samo 35 kilograma, piše Radar Online.

Nedavno se šuškalo da njen otac, John Voight, pokušava s njom stupiti u kontakt kako bi je nagovorio da se izliječi, no ona ga, navodno, ignorira.

Supruga Brada Pitta već godinama izaziva zabrinutost obožavatelja, ali i obitelji, zbog pretjerane mršavosti. Angie je sama, prije četiri godine, rekla da ne boluje od anoreksije te da je oduvijek bila izrazito mršava.

– Da mogu pucnuti prstima i nabaciti do sutra sedam kilograma, bila bih presretna – kazala je tada Jolie.

571f631f-c2bc-44f0-829b-460a0a0a0a64-angelina-jolie

Angelina nikad mršavija (Foto: Promedia)

571f631c-d090-4e1b-85e3-46220a0a0a64-angelina

Jedna od ranijih slika koje pokazuju koliko je mršava (Foto: Promedia)

Autor: (Aj. B.) – avaz.ba

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =