Home / Zabava / JESTE LI “UPOZNALI” NEKOG PREKO FACE FEJSA ZA S*X

JESTE LI “UPOZNALI” NEKOG PREKO FACE FEJSA ZA S*XMnogo je onih koji su se spojili preko Fejsbuk društvene mreže, iako to nije prvobitna namena.

Fejs je osnovan s ciljem da se pronađu izgubljeni prijatelji, ali naveliko služi, pogotovo u ekonomsko nestabilnoj Srbiji, da se pronađu “prijateljice” i omogući snošaj na najjeftiniji način.

Pratite detaljno ova upustva ukoliko želite da joj uskočite u gaćice, a da vas ona tu i primi:

Zlatno pravilo br.1 – Ne smaraj!

Smaranje se odnosi na uporno slanje poruka na koje ne dobijaš odgovor. Dakle, stop! Smaranje se takođe odnosi i na obasipanje komentarima na svaku fotku koju seksi mačka objavi, a posebno se odnosi na one besmislene i ofucane “mmmm… baš si seksi”. Misliš li da ona to ne zna?!

Budi kul

Objave “iz minuta u minut” niko ne voli, tako da zaboravi na svoj ego i potrebu da se čekiraš gde si bio, šta si jeo i iznosiš bilo koju nebulozu koja ti se mota moždanim vijugama. Budi umeren, to devojkama odaje utisak tajanstvenosti što ih dodatno uzbuđuje.

Izbor fotografija

Iako ti testosteron razbija predrasude, zapamti da nas nešto deli od životinjskog sveta i animalnog instikta. Žene se lože na brižne muškarce i džentlmene, osim ako nisi bacio pik na neku starletu! Slike sa životinjama pale, jer o tebi govori da nisi neki izvitopereni sociopara. Isto važi i za fotke sa decom, ali ne obasipati arhivu istim, jer je u najavi kontra efekat. Fotke sa blagim erotskim akcentom prolaze u zavisnosti čime raspolažeš.

Kontakt ostvaren

Ne precenjuj svoje mogućnosti i ne kreći bajsem na Rusiju. Napiši joj neobaveznu poruku, ali sadržajnu na koju bi imala šta da ti odgovori. “Pročešljaj” malo njen zid i ukači interesovanja, recimo muzika. Ne zovi na dejt odmah posle prve rečenice, jer ti je “ponos” već dotakao čelo, strpljenje je majka. I njoj je jasno, ako ilole mozga ima da bi je opalio, nisi joj se obratio da razmenjujete recepte za zimnicu!

Ćaskanje u kontinuitetu

Ako si se nameračio baš na nju, budi uporan i ne dozvoli da te izbriše iz “memorijske kartice”, ali se drži pravila 1. pre svega!

Ako dobiješ nagon da s ponosom šibneš fotku svog penisa u njen inboks, konsultuj se sa lekarom ili farmaceutom.

Izvor:  Telegraf

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =