Klikom na sliku pristupite sajtu.

Kompjuter Vam je kršina: Evo kako da pokrenete zahtevne igrice sa slabom grafičkom – InfoZabava.com
Home / Zabava / Kompjuter Vam je kršina: Evo kako da pokrenete zahtevne igrice sa slabom grafičkom

Kompjuter Vam je kršina: Evo kako da pokrenete zahtevne igrice sa slabom grafičkomGejmeri dobro znaju – za kvalitetno igranje video igara, pogotovo novih, potreban je mnogo jak i zato mnogo skup kompjuter. Međutim, u zemlji Srbiji često nema uslova za to.

Zato je tu jutjub kanal LowSpecGamer, koji se bavi jednom veoma jednostavnom tematikom – pokretanjem igre na što je moguće nižim podešavanjima. Naravno, ne samo ona podešavanja koja se nalaze u igri, već i na sve ostalo što se može iskopati po konfiguracionim fajlovima. Njegov cilj je uvek da izvuče najniža moguća grafička podešavanja do granice raspoznavanja stvari u igri, taman toliko da možete da vidite šta igrate.

Kada on umeša prste, učini da igre iz prethodnih godinu-dve, poznate po vanserijskoj grafici, izgledaju kao nešto što je izašlo iste godine kada i PlayStation 2. Njegov najgledaniji video pokazuje kako razmontira The Witcher 3 do najsitnijih detalja i pokreće igru u “stabilnih” 30+ frejmova na laptopu gde se pre toga igra jedva palila.

U jednom od njegovih najnovijih videa je učinio da čuveni Half-Life 2 izgleda gore nego njegova replika pravljena u Minecraftu. Valve igre su generalno veoma pogodne za svakakvo eksperimentisanje zato što imaju lako pristupačnu komandnu tablu, gde je moguće menjati svakojake parametre i postavke, što je LowSpecGamer maksimalno iskoristio da bi od Half-life 2 napravio praktično izgled sličan originalnom Doom-u iz 1993. godine.

(srbijadanas.com)

Advertisement

Leave a Reply