Klikom na sliku pristupite sajtu.

Nećete verovati gde: Ufolozi pronašli vanzemaljsku bazu – InfoZabava.com
Home / Misterije / Nećete verovati gde: Ufolozi pronašli vanzemaljsku bazu

Nećete verovati gde: Ufolozi pronašli vanzemaljsku bazuNa fotografijama se takođe pojavljuje neobičan trouglasti krater čije jasne linije dovode u pitanje prirodno poreklo

Novi satelitski snimci, napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina kruži oko Zemljinog prirodnog satelita, snimili su čudne formacije na površini Meseca.

“NLO hvatači” proučavali su fotografije na kojima su konstrukcije za koje neki misle da bi mogla biti baza vanzemaljskih bića.

Ufolozi smatraju da NASA već duže skriva te informacije od javnosti. Na fotografijama se takođe pojavljuje neobičan trouglasti krater čije jasne linije dovode u pitanje prirodno poreklo. Neobično je i to što se trouglasti krater ne pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda kasnije napravila.

Ufolozi veruju da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mesec, a videli su navodno i niz otisaka stopala koji su vodili ka misterioznom objektu.

Drugi pak, objašnjenje za ovaj fenomen vide u pareidoliji, dobro poznatoj iluziji koja čini da vidite neobične formacije i konture (uključujući kamenje i senke) kao nešto “organizovanije” i samim tim razumljivije.

(Telegraf.rs)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =