Klikom na sliku pristupite sajtu.

OVA FOTOGRAFIJA IMA PREKO 1.000.000 LAJKOVA NA FEJSBUKU: Razlog? Pogledajte njenu levu ruku! – InfoZabava.com
Home / Zabava / OVA FOTOGRAFIJA IMA PREKO 1.000.000 LAJKOVA NA FEJSBUKU: Razlog? Pogledajte njenu levu ruku!

OVA FOTOGRAFIJA IMA PREKO 1.000.000 LAJKOVA NA FEJSBUKU: Razlog? Pogledajte njenu levu ruku!Ova fotografija je bukvalno obišla svet za 6 dana i ima preko 1.000.000 lajkova, a tu nije kraj.
Na fotografiji se nalazi visok momak koji drži za ruku malu staru bakicu. Ipak prateća priča je ta koja je specijalna. Ove dve individue su potpuni stranci koji su se slučajem okolnosti sreli jednog dana i od tada su prijatelji.Mladić je opisao ovaj susret koji se dogodio pre nekoliko meseci:“Pre nekoliko meseci, starija gospođa me je zamolila da je ispratim do kuće jer se uplašila da će se okliznuti na ledu. Postali smo prijatelji i sada je svaki dan vodim do kuće.”I dok svakodnevno viđamo razne gluposto koje se promovišu po društvenim mrežama, ovakve fotografije i priče su nešto što nam zaista daje nadu u ljudskost! Treba da ovakve priče stavljamo u prvi plan umesto nekih negativnih koje se dešavaju, nažalost svaki dan.

baka-momak-prijatelji-foto-damn-1460138070-882501

Sigurni smo da postoji još ovakvih priča i na našem podneblju o dobrim ljudima koji čine razliku u ljudskim životima. Alo imate ovakve priče podelite ih sa nama!

(Kurir.rs)
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =