Klikom na sliku pristupite sajtu.

Plemenit i hrabar potez: Policajac udario auto, pa sam sebi napisao kaznu – InfoZabava.com
Home / Vijesti i Svijet / Plemenit i hrabar potez: Policajac udario auto, pa sam sebi napisao kaznu

Plemenit i hrabar potez: Policajac udario auto, pa sam sebi napisao kaznuGest ovog oficira je oduševio doktora, koji mu je preko društvenih mreža izrazio zahvalnost

Policajac iz Dubaija je izrekao sebi novčanu kaznu nakon što je udario parkirano vozilo. On je nakon sudara ostavio poruku na automobilu koji je pripadao egipatskom lekaru. Nesreća se dogodila 22. marta ove godine.

Gest ovog oficira je oduševio doktora, koji mu je preko društvenih mreža izrazio zahvalnost. On je takođe postavio na internet i slike sa mesta nesreće i njegovu poruku, koje su ubrzo postale viralne.

Policija Dubaija je nagradila Abdulaha Ebrahima Mohameda za njegovo poštenje i unapredila ga po naređenju general-majora Abdulaha Al Merija.

Kaplar Muhamed je takođe dobio sertifikat zahvalnosti i poštovanja, prenosi m.gulfnews.com.

Pohvale na račun ovog policajca mogu da motivišu i ohrabre ostale zaposlene u policiji da obezbede bolje i kvalitetnije usluge za srećnije društvo.

– Iskrenost ovog policajca doneo je dobru reputaciju policije Dubaija u javnost. On je kaznio samog sebe zbog toga što je udario parkiran auto, i ostavio je kopiju izveštaja o udesu na vetrobransko staklo, koje je iznenadilo samog vlasnika udarenog automobila – rekao je general-major Al Meri.

On je takođe pohvalio i vlasnika automobila doktora Mohameda Ahmada Nabela Abulaziza, koji je preko Fejsbuka obavestio javnost o svemu i pozdravio integritet i poštenje policijskih kadrova.

ken-blok-dubai-policija
Printksin: YouTube/Ford Performance

– Loše sam parkirao automobil i mislio sam da je moja greška, ali sam bio šokiran kada sam zatekao izveštaj o saobraćajnom udesu, gde me policajac obaveštava da je on kriv za udes i da je kaznio sam sebe. To je bio plemenito i hrabro ponašanje policije Dubaija – rekao je doktor Abdulaziz, koji je specijalista gastroenterologije.

Dodao je da se ovakvo ponašanje može videti samo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

– Ono što je on uradio doprinelo je da se osećam sigurno i bezbedno u ovoj zemlji – rekao je doktor.

Kaplar Muhamed je rekao da je samo radio svoju dužnost i da je izveštaj o nesreći napravio jer je on bio kriv za udes.

– Osećam se lepo zbog ove pažnje i lepog gesta naših lidera. To motivisati i mene i moje kolege da i dalje služimo i štitimo – rekao je policajac.

(Telegraf.rs)

Advertisement

Leave a Reply