Home / Zabava / Pomoću običnog aspirina riješite se najvećeg problema intimnog djela tijela

Pomoću običnog aspirina riješite se najvećeg problema intimnog djela tijelaVjerovatno vam smeta kada nakon brijanja oko intimnog područja primjetite usrasle dlačice. to urastanje dlačica se ne dešava samo oko intimnog područja, već i na ostalim dijelovima kože koje brijete. Izlomljeni aspirin može riješiti ovaj problem, a sve što trebate učiniti jeste da izdrobite 1 aspirin i pomiješate sa vodom. Nanesete i ostavite da se osuši, a zatim dobro isperete toplom vodom.

Ovo ne smijete raditi često. Kiselina u aspririnu će vam pomoći da riješite problem sa uraslim dlaćicama. Naravno uvijek trebate paziti čime se brijete i redovno mijenjati brijače kako ne biste doveli do iritacija i sličnih problema. Nadamo se da vam je ovaj članak bio od koristi, a za još korisnih članaka za vaše tijelo i zdravlje posjetite našu web stranicu.

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic: Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cela kuća čista i pospremljena! Na stolu u kuhinji ugleda papirić gde je pisalo: “Dragi, otišla sam u kupovinu. Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!” Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: Ah, ništa, došao si oko 3 sata ujutro, pijan k’o zemlja, sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku, pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala ti skinuti pantalone, ti si rekao: “Gospođo, pustite me na miru, ja sam oženjen”!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 8 =