Klikom na sliku pristupite sajtu.

Postoje mnoge stvari koje mogu da otkriju vašu ličnost – InfoZabava.com
Home / Zabava / Postoje mnoge stvari koje mogu da otkriju vašu ličnost

Postoje mnoge stvari koje mogu da otkriju vašu ličnostNavikli smo da mislimo kako za svaku situaciju postoje samo dva moguća rešenja – ispravno i pogrešno. Međutim, naš test nije takav. Ne možete izabrati “pogrešan” odgovor, zato što su svi tačni.

U narednom testu izaberete jednu od četiri mogućnosti – šta biste prvo preduzeli u situaciji prikazanoj na donjoj slici, kako biste saznali više o sebi.

Šta ćete prvo uraditi?

Isključiti kipući čajnik

Ako ste izabrali čajnik, to možda znači da ste vrele prirode i temperamentni. Odluke donosite brzo, bez ikakvog oklevanja i ništa vas ne može zaustaviti na putu ka cilju.

Verovatno se brzo zamarate od monotonih poslova. Takođe brinete o sopstvenoj sigurnosti i ne volite iznenađenja. Više volite da pratite jasan plan, bez ikakvih nepredviđenih situacija.

Odgovorićete na telefonski poziv

Izbor ove mogućnosti nagoveštava da ste usredsređeni i dobar diplomata. Teško prihvatate tuđe greške. Za vas se može reći da ste preduzimljiva osoba, koja istovremeno može da obavlja više zadataka.

Vrlo ste komunikativni. Za vas se može reći da volite da stvarate korisna poznanstva i da budete u centru pažnje.

Umirićete dete koje plače

Ako se prvo potrudite da umirite dete, onda ste najverovatnije uravnotežena i preduzimljiva ličnost. Volite da pomažete ljudima i spremni ste da se žrtvujete za druge. Vi ste porodična osoba i cenite odnose među ljudima.

Usamljenost vas plaši i važno vam je da neko uvek bude uz vas. Po vašem mišljenju, bolje je provesti veče kod kuće sa svojom porodicom, nego na bučnoj zabavi u baru.

Sprečićete psa da grize kauč

Ako prvo odlučite da sklonite psa sa kauča, onda možemo zaključiti da ne podnosite nikakav nered: ni u kući, ni u životu. Važno vam je da sve držite pod kontrolom.

Nećete se smiriti dok sve ne bude na svom mestu. Pridajete veliki značaj materijalnim vrednostima i društvenom položaju. Po pravilu znate odgovore na sva pitanja i ne zbunjujete se ni u jednoj situaciji.

Advertisement