Home / Zabava / Se*si kriminalac prošetao modnom pistom, žene su odlepile skroz. A pošto je skinuo majcu, nastao je još veći haos

Se*si kriminalac prošetao modnom pistom, žene su odlepile skroz. A pošto je skinuo majcu, nastao je još veći haosUbrzo ga je “pikirala” modna agencija čak i pre nego što je otišao da služi kaznu

dzeremi-miks-3
Foto: Tanjug/AP

Najzgodniji američki zatvorenik Džeremi Miks šetao je hodnicima kalifornijskog zatvora pre 12 meseci.

Ali, danas je poznat kao “seksi zatvorenik” jer je njegov snimak postao viralan na njujorškoj nedelji mode. Miks je zamenio narandžastu uniformu i lisice za donji veš u ponedeljak uveče kada je prošetao pistom za dizajnera Filipa Plejna.

Zatvorenik koji je postao model slikao se na sličan način kao tada kada je prošetao pistom, dok su u publici sedele zvezde poput Kajli Džener, Paris Hilton i Madone.

dzeremi-miks-1
Foto: Tanjug/AP

On se opet slikao bez majice i pokazao svoje mišićavo telo i tetovaže.

Inače, uhapšen je pre 27 meseci zbog ilegalnog posedovanja oružja i nošenja bez dozvole, kao i zbog kriminalnih aktivnosti na ulicama. Ali dve godine provedene u zatvoru nisu smanjile Miksovu slavu. Ubrzo ga je “pikirala” modna agencija čak i pre nego što je otišao da služi kaznu.

robijas
Foto: Twitter/@BobbyJComedy

Pogledajte video:

(Telegraf)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =