Klikom na sliku pristupite sajtu.

Šta znači ova linija na dlanu? – InfoZabava.com
Home / Zdravlje i Ljepota / Šta znači ova linija na dlanu?

Šta znači ova linija na dlanu?Postoje mišljenje o tome da čovek koji poseduje na svom dlanu paralelnu liniju sa „linijom života“ – je neverovatno srećan. Nevolje i nedaće ga uvek zaobilaze, a sreća ga nikad ne nepušta tokom čitavog života.

Takva linija na dlanu je retkost. Još je zovu “linijom anđela čuvara”. To znači da se čovek nalazi pod posebnom zaštitom svog anđela čuvara i i više sile. Drugačije je zovu “linija Marsa”, a neki je nazivaju drugom “linijom života”.

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, poseduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnom putu.

Ako imate sreće da posedujete ovu liniju na svom dlanu – budite zahvalni Bogu, sudbini, i svomanđelu čuvaru.

Varijante raspoloženja linije “anđela čuvara” na dlanu.

Cc8uum_W4AACpls
– Paralelno sa linijom života po celoj dužini – ovo je odličan znak!

Čovek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom ceo život.

– Manji deo linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) – nosioca takvog znaka očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići, navodi uspesnazena.com.

Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra dela, ili teško pretrpela stradanja.

Na levoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često prenose linijom predaka.

srbijadanas.com

Advertisement

Leave a Reply