Klikom na sliku pristupite sajtu.

Staromodno prijateljstvo: Pune 42 godine su se dopisivali pismima, a onda su se po prvi put videli uživo – InfoZabava.com
Home / Zabava / Staromodno prijateljstvo: Pune 42 godine su se dopisivali pismima, a onda su se po prvi put videli uživo

Staromodno prijateljstvo: Pune 42 godine su se dopisivali pismima, a onda su se po prvi put videli uživoGeorge Gosson (56) i Lory Gearts (54) su se skoro pune 42 godine samo dopisivali pismima.

Ništa tu ne bi bilo čudno da se njih dvoje nijednom nisu sreli uživo sve do nekoliko mjeseci unazad. George Gosson koji živi na Long Islandu uputio se u San Diego u kuću Lory Gearts s kojom se samo dopisivao više od 42 godine, a da je nije poznavao prije prvog pisma, a kako kažu, susret im je bio divan.

Ovo je drugi put da su se vidjeli, a prvi susret je bio početkom aprila kad je ona odvela svog sina u New York. Sreli su se u lokalnom hotelu i oboje briznuli u plač.

Imali su samo 12 odnosno 14 godina kada su počeli s dopisivanjem i to preko nekog lanca pisama.


Foto: Printscreen

– Mislim da je trebalo da svako napiše šest pisama i da dobije nazad na stotine. Ja sam dobila nazad samo jedno – rekla je Lory.

Od tada su jedno drugom slali po jedno pismo mjesečno. Kada je došao u posjetu, George joj je pokazao prvo pismo koje mu je ona napisala. U pismu je pisalo: “Zdravo George. Koliko imaš godina? Ja imam 12 i po, Da li imaš brata ili sestru?”

Lory, majka dvoje djece, sačuvala je sva pisma koja je dobila od Georgea i ona su riznica posebnih trenutaka i hronologija prošlog vremena.

– George je sujevjeran. Mislio je da će nas pratiti nesreća ako se ikada upoznamo – rekla je Lory.

George je rekao da je mislio da se on njoj neće dopasti, a tokom posjete je upoznao i njenog muža.

– On je kao davno izgubljeni član porodice – tako je njen muž opisao Georgea.

Tokom njegove posjete, primljeni su u lokalnu srednju školu gdje su generacijama koje znaju samo za elektronsku poštu i SMS-poruke govorili o svom staromodnom prijateljstvu koje se uspješno održavalo papirom i olovkom.

(Avaz)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =