Klikom na sliku pristupite sajtu.

TRUDNA SAM I NE ZNAM SA KIM: Pijana sam se kresnula i sa bivšim i sa sadašnjim dečkom – InfoZabava.com
Home / Ispovijesti i SMS / TRUDNA SAM I NE ZNAM SA KIM: Pijana sam se kresnula i sa bivšim i sa sadašnjim dečkom

TRUDNA SAM I NE ZNAM SA KIM: Pijana sam se kresnula i sa bivšim i sa sadašnjim dečkomNataša mnogo voli svog dečka i žao joj je što ga je prevarila. Bio je to seks za jednu noć, a kajanje za ceo život.

trudnica-feminiyacom
Trudnoća (Foto: feminiya.com)

“Pijana sam završila kod bivšeg dečka u krevetu”, započela je priču studentkinja prava.

Nataša je nakon seksa sa dečkom Nemanjom, sa kojim se zabavlja dve godine, otišla na plivanje sa prijateljima.

“Posle seksa sam otišla na plivanje sa prijateljima. Tamo sam srela bivšeg. Zapili smo se posle u obližnjem kafiću. Odveo me je kod njega, i imali smo fantastičan seks. Kao nekad! Ali, sad sam otkrila da sam trudna i jako sam uplašena jer bi dete moglo biti njegovo, a ne od sadašnjeg dečka. Imam tek 21. godinu. Previše smo popili. Bila je to velika greška. Ja zaista mnogo volim svog sadašnjeg dečka”, objasnila je.

“On je divan. Kad sam došla kući pitao me gde sam bila. Rekla sam kako sam prespavala kod prijateljice na kauču. Poverovao je. Rekla sam bivšem dečku da sam trudna i obećao je da će biti uz mene. Uveren je kako je dete njegovo jer datumi odgovaraju. Želim da sadašnjem dečku kažem istinu, ali ne želim da ga izgubim. I on zna da sam trudna i jako je srećan što će postati tata. Kako dani prolaze postaje mi sve teže da mu kažem istinu, a ćutanje me ubija”.

Izvor: Kurir

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =