Klikom na sliku pristupite sajtu.

U Avganistanu američki vojnici pronašli drevnu mitsku letelicu, a onda se desilo nešto čudno – InfoZabava.com
Home / Misterije / U Avganistanu američki vojnici pronašli drevnu mitsku letelicu, a onda se desilo nešto čudno

U Avganistanu američki vojnici pronašli drevnu mitsku letelicu, a onda se desilo nešto čudnoU pećini u Avganistanu je pronađena vimana, drevna mitska letelica opisana u sanskritskim knjigama.

To je privuklo pažnju brojnih svetskih lidera, uključujući i američkog predsednika.

Grupa vojnika je otkrila letelicu na izviđačkoj misiji u pustinji u Avganistanu. Osam američkih vojnika je nakon toga nestalo.

Procenjuje se da je vimana pronađena u Avganistanu stara oko 5.000 godina. Takođe se navodi da je zaštićena čudnom energetskom barijerom koja sprečava vojnike da je izvuku iz pećine.

Letelica pronađena u pećini a opisana kao vimana se izgleda nalazi u nekakvom „vremenskom bunaru“ i veruje se da je zato 8 američkih vojnika nestalo pokušavajući da izvuče letelicu iz pećine u kojoj se ona nalazi 5.000 godina.

Prema drevnom sanskritskom epu Mahabharata, vimana ima obim od oko 6 metara i četiri jaka točka. Mahabharata pominje i različito smrtonosno oružje na letelici, uključujući bukteće projektile.

Kada se uključi, ona proizvodi svetlosni zrak koji može da proguta neku metu ukoliko se usmeri na nju.

Još jedna stvar vezana za izveštaj jeste da nije pronađena bilo koja vimana, već ona čiji je vlasnik drevni prorok Zoroaster, osnivač važne religije zoroastrijanizma.

Webtribune.rs

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 9 =