Home / Skandal / U velikom problemu: Se*si kriminalac deportovan iz Velike Britanije – evo zbog čega

U velikom problemu: Se*si kriminalac deportovan iz Velike Britanije – evo zbog čegaAmerikanac Džeremi Miks kog mnogi nazivaju “najzgodnijim kriminalcem” je izbačen iz Velike Britanije nekoliko sati pre zabave organizovane povodom lansiranja magazina “Man About Town”.

Miks je stigao na aerodrom u pratnji supruge Melise i menadžera Džima Džordana, ali nije prisustvovao zabavi povodom lansiranja magazina na čijoj je naslovnici.

Njegov menadžer je rekao da Miks nije uhapšen, ali da ga je zadržala granična policija i vratila ga u Njujork, iako je imao svu potrebnu dokumentaciju.

“Nisu ga pustili da uđe u zemlju. Uznemiren je, policija ga je uvela u avion”, navodi se na internet-stranici bivšeg zatvorenika i sadašnjeg modela.

Dok je bio na aerodromu, Miks je rešio da snimi video.


Foto: Printscreen

“Muka mi je od ovog. Nisu me pustili, London me ne želi ovdje nakon što sam odslužio svoju kaznu. Ovo je glupost. Pratnja, pratnja, nema smisla”, rekao je Amerikanac.

On je pažnju privukao kada je njegovu fotografiju objavila policijska stanica nakon što je uhapšen zbog posedovanja poluautomatskog pištolja. Osuđen je na 27 meseci zatvora, a nakon izlaska na slobodu je dobio dobio ugovor i postao model.

Njegov menadžer tvrdi da je maneken imao vizu, kao i pismo službenika koji je zadužen za njegovu uslovnu kaznu. Carini su prišli zajedno, pasoši su im pregledani, a kada je Džeremi pokazao pismo, odvojen je na stranu. Menadžer i supruga su ga čekali pet sati u restoranu na aerodromu, a onda im je rečeno da će Miks biti vraćen u SAD.

Njegov menadžer će tražiti pomoć Američke ambasade.

“Bio je na pravom putu, ovo je njegov novi život. Sada je veoma tužan, ali se nadamo da je ovo samo prepreka nakon koje će se oporaviti”, dodao je menadžer.

(Kurir)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =