Home / Arhiva / UZNEMIRUJUĆA VIJEST, FILMSKI SVIJET U ŠOKU: Mrtvo tijelo pronađeno na dnu bazena slavne glumice…

UZNEMIRUJUĆA VIJEST, FILMSKI SVIJET U ŠOKU: Mrtvo tijelo pronađeno na dnu bazena slavne glumice…21-godišnji muškarac utopio se nesretnim slučajem nakon partyja u kući slavne holivudske glumice Demi Moore (52)…

Hitne službe pozvane su na mjesto događaja, u vilu vrijednu 7 miliona dolara u Los Angelesu (Kalifornija, SAD) ujutro u 5.15 po lokalnom vremenu, a 15 minuta kasnije, nakon neuspješnog pokušaja reanimacije, je mladić po imenu Edenilson Steven Valle proglašen mrtvim.

Njegovo beživotno tijelo je pronađeno na dnu bazena. Navodno je bio neplivač i to bi mogao biti razlog utapanja.

Policijski izvori tvrde da sama glumica nije bila u kući u trenutku ove tragedije.

Navodno se sve dogodilo nakon što je njen asistent okupio pet ljudi u kući na party, a među tim ljudima nalazio se i stradali mladić.

U izjavi, Demi Moore je rekla da je u potpunom šoku. U trenutku nesreće je, navodi, bila van Kalifornije kako bi posjetila kćerke u povodu rođendana.

– Ovo je nezamisliva tragedija, saosjećam sa bližnim stradalog mladića.

Prema izjavama komšija kćerke glumice su bile u kući nedavno. Njena kćerka Tallulah Belle (21) je postavila nekoliko fotografija na Instagram pokazujući okupljanja na bazenu.

Njena sestra Scout u ponedjeljak je trebala proslaviti 24. rođendan u utorak u New Yorku, na drugoj obali SAD. Vjeruje se da ni Tallulah Belle, ni Scout, ni njihova najstarija sestra Rumer (26), a sve tri glumica je dobila u braku sa kolegom Bruceom Willisom, nisu bile u Los Angelesu u vrijeme tragedije, već upravo u New Yorku.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)

Piše: doznajemo.com

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =