Klikom na sliku pristupite sajtu.

Volio je brzu vožnju ali je volio i život… – InfoZabava.com
Home / Skandal / Volio je brzu vožnju ali je volio i život…

Volio je brzu vožnju ali je volio i život…Snimak stravičnog sudara bajkera pušten je u javnost da bi naveo motorcikliste i vozače da počnu ozbiljnije da razmišljaju o bezbjednosti na putu.

Video snimak sa kamere koja je bila prikačena na kacigu Dejvida Holmsa, bajkera koji je prošlog juna poginuo u stravičnom udesu pokazuje njegovu zadnju vožnju i udes sa automobilom koji je prešao u njegovu traku. Snimak je u javnost pustila policija u Norfolku da bi navela bajkere i vozače da počnu ozbiljnije da razmišljaju o bezbjednosti u saobraćaju.

Dejvidova priča, kao i intervju sa njegovom mamom Brendom, nalaze se u videu koji je producirala policija u saglasnosti sa porodicom poginulog bajkera, u nadi da će kampanja spriječiti dalje udese. Policijski zvaničnik je izjavio da je svjestan da će video izazvati podijeljene reakcije zbog svog sadržaja.

Brenda, majka pokojnog bajkera, izjavila je da se nada da će pričanjem svoje priče možda moći da utiče na bajkere i da spriječi da se još neka porodica osjeća kao njihova poslije tragičnog udesa.

– Uključila sam se u kampanju jer sam željela nešto dobro da se pojavi iz svega ovoga. Ako možemo da spriječimo samo jednu porodicu da ne prolazi kroz šta smo mi prošli, onda Dejvid nije poginuo uzalud – rekla je Brenda.

– Znam da je moj sin vozio brzo tog dana, volio je brzinu, ali je isto tako i volio život. Morate da odvojite vrijeme da usporite i pogledate malo oko sebe, ništa nije vrijedno toga – poručila je za kraj.

Pogledajte video snimak koji je policija Norfolka u saradnji sa porodicom pustila u javnost.

Izvor: Doznajemo.com/Telegraf.rs/Infozabava.com

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 8 =