Klikom na sliku pristupite sajtu.

Za komšije ko još mari, ja radio puštam jače: Završila u zatvoru jer je nedeljama preglasno slušala jednu istu pesmu – InfoZabava.com
Home / Vijesti i Svijet / Za komšije ko još mari, ja radio puštam jače: Završila u zatvoru jer je nedeljama preglasno slušala jednu istu pesmu

Za komšije ko još mari, ja radio puštam jače: Završila u zatvoru jer je nedeljama preglasno slušala jednu istu pesmu



Ko još voli komšije koji su alergični na malo glasniju muziku, pa pozovu policiju? Ipak, nije ni njima lako kada buka ne prestaje, a pogotovo ne onda kada je sve vreme reč o jednoj istoj pesmi.

Sonja Brajs (36), majka troje dece iz grada Vilenhola u Engleskoj, dosadila je svojim susedima u svakom smislu te reči. Puštajući hit pevača Eda Širana “Shape of you” toliko glasno i učestalo primorala je komšije da je prijave policiji.

Kako Sonji ovo nije bilo prvo narušavanje javnog reda i mira, našla se i pred sudom. Njoj je u decembru bila izrečena šestonedelja kazna zatvora, da bi sada, nakon neprestanog puštanja iste pesme čitavih pola sata dobila osam nedelja.

– Moraš da naučiš da se ponašaš razumno i odgovorno kao odrasla osoba i da ne uništavaš život komšija – saopšteno joj je na sudu.

Reč je o pesmi koja osvaja svetske muzičke liste, ali komšije ni za to nisu baš imale razumevanja ili samo živaca. Što se nas tiče, pesma je stvarno iritantna, i neka su je odrapili… a mogla je jednostavno da stavi slušalice.

(srbijadanas.com)

Advertisement

Leave a Reply