Klikom na sliku pristupite sajtu.

Zaslužujete najbolje: Koji tip muškarca najbolje odgovara Vašem horoskopskom znaku – InfoZabava.com
Home / Zabava / Zaslužujete najbolje: Koji tip muškarca najbolje odgovara Vašem horoskopskom znaku

Zaslužujete najbolje: Koji tip muškarca najbolje odgovara Vašem horoskopskom znakuHoroskop otkiva karakteristike znakova i može vam pomoći da pronađete muškarca koji najbolje odgovara vašoj ličnosti. Možda želite nekoga ko je zabavan i duhovit ili muškarca koji će vas obasipati poklonima i pažnjom, ali jedno je sigurno – vi zaslužujete najbolje.

Tako da danas istražujemo koji tip muškarca najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku.

Ovan: intelektualac

Ovnovi su po prirodi veoma nezavisni. Oni ponekad vole da budu sami sa svojim mislima. Žena Ovan traži muškarca koji je intelektualnim razgovorima ispunjava. Ona takođe želi partnera koji je pošten i pun samopouzdanja. Ovan žena nema vremena za gubljenje.

zaljubljeni-par-nova
Foto: Profimedia

Bik: muškarci sa jakom voljom

Bik je znak koji želi da zadovolji druge. Oni vole svoja mala zadovoljstva. Kada su u vezi, Bik je veoma lojalan partner. Žena Bik želi muškarca koji je potpuno posvećen ljubavi i strasti. Ona takođe želi nekoga ko je nezavisan, a ništa je ne privlači više od čoveka sa jakom voljom.

Blizanci: iskren muškarac

Blizanci žele da probaju nove stvari. Oni su avanturističkog duha i veoma su društveni, tako da će uvek očekivati da održite korak sa njima, bez obzira na vašu situaciju. Žena Blizanac želi muškarca koji je neće ometati u njenim razmišljanjima, ali koji će takođe biti razigran i zabavan.

Rak: čovek sa dobrim srcem

Niko drugi nije tako dobar i osetljiv kao rak (osim Ribe). Rak uvek želi ono što je najbolje za vas u vezi, ali to ne znači da ga možete koristiti. Rak žena voli muškarca koji je sličan njoj, neko ko je iskren, pošten i sposoban za zdravu vezu.

decko-devojka
Foto: Profimedia

Lav: koketan muškarac

Lav ceni lojalnost i motivaciju. Ako druga polovina nema te kvalitete, njihov odnos će se brzo raspasti. Žena Lav će zahtevati običnog muškarca koji ima slične osobine. Lav žena želi partnera koji je velikodušan i zna kako da flertuje.

Devica: strpljiv čovek

Devica se nikada brzo ne otvara pred drugima i odnos sa njom ponekad ima tendenciju da bude težak. Zato Devica želi muškarca koji ima strpljenja. Ako može da sačeka, Devica će učiniti sve što je u njenoj moći da održi ovu vezu. Ona takođe želi nekog ko čvrsto stoji nogama na zemlji i ko podržava njene izbore.

Vaga: lojalan muškarac

Vaga je poznata po svojoj tvrdoglavosti. Ona uvek analizira situaciju i potreban joj je partner koji je veran i i prilagodljiv. Vaga želi nekoga ko je super zgodan, nekoga ko neće biti nejasan kada je reč o važnim stvarima.

Škorpija: strastven čovek

Škorpije su izuzetno strastvene. Ponekad se nađu u nevolji, a tek onda će razmišljati o posledicama. Škorpija žena želi zabavnog i strastvenog partnera i njoj je potrebno vreme pre nego što počne da veruje drugoj osobi.

passion
Foto: Profimedia

Strelac: čulni muškarac

Strelac ima avanturistički i bezbrižan duh. On želi da proba nove stvari, ali voli druženje kod kuće sa svojim drugom polovinom. Strelac žena želi čulne ljude sa dobrim smislom za humor koji znaju kako da smanje napetost u izazovnim situacijama. Takođe traže muškarca koji je aktivan kao ona, jer u suprotnom stvari će vrlo brzo završiti.

Jarac: ozbiljan muškarac

Jarčevi su pametni i ozbiljni, i to je razlog zašto Jarac žena želi muškarca koji je ozbiljan sve vreme. Ona takođe ceni partnere koji su slični njoj, jer joj to pomaže da se poveže na dubljem nivou. Jarac žena traži muškarca koji radi veoma naporno, (ali koji voli i da se zabavlja). Ona takođe voli osećaj sigurnosti u vezi.

Vodolija: šarmantan muškarac

Vodolija je veoma kreativna osoba avanturističkog duha. Žena Vodolija bira šarmantnog i strastvenog čoveka. Isto tako, ona želi nekoga ko je društven i sa takvom osobom se oseća najsigurnije.

flertovanje_0
Foto: Profimedia

Ribe: romantičan muškarac

Ribe su emocionalni i iskreni kada ih nešto muči. Riba žena želi vezu sa nekim ko je pažljiv, baš kao i ona. Riba žena ceni romantiku, i tako pokazuje svoju senzualnu stranu bez ustezanja.

(srbijadanas.com)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =